EscapeRoom Leiden
 
EscapeGame Leiden

EscapeGame op locatie

Starten vanaf jullie eigen kantoor? Of eindigen bij een gezellig restaurantje? Of een EscapeGame op andere locatie dan in Leiden? Alles is mogelijk bij ons!

Wij ontwikkelen onze Games volledig in eigen beheer; hierdoor kunnen wij uw specifieke wensen direct inpassen. 

- Starten bij u op kantoor en eindigen bij een restaurantje in de stad? Geen probleem!

- Starten bij uw lunchlocatie en eindigen op andere eindlocatie? Geen probleem!

- Een EscapeGame laten plaatsvinden op en rondom uw bedrijven-terrein? Geen probleem!

- Heeft u een mooi bosrijk gebied / park bij u in de buurt en wilt u de EscapeGame daar laten plaatsvinden? Geen probleem!

- Wilt u het programma aanvullen met eigen bedrijfsgerelateerde vragen en opdrachten? Geen probleem!

- Een EscapeGame in een andere stad dan Leiden laten plaatsvinden? Geen probleem!

In plaats van dat jullie met je hele team of organisatie naar een EscapeRoom komen, komen wij dus met onze EscapeGame naar jullie toe! In teamverband gaan jullie onze EscapeGame format beleven, geïnspireerd op de bekende EscapeRooms. Een uitdagende format waarbij teams zich met een Ipad een weg banen langs verschillende EscapeRoom-gerelateerde opdrachten. Hierbij is teamwork belangrijk en worden alle zintuigen en capaciteiten van de teamleden tot het maximale getest! Om de codes te kraken dienen allerlei opdrachten te worden volbracht. Hierbij kan worden gedacht aan foto-opdrachten, breinkrakers, logi-puzzels, etc..  Kortom: EscapeRoom gerelateerde opdrachten. Welk team weet de meeste punten te scoren binnen de beschikbare tijd. De tijd tikt… We zijn begonnen!