EscapeRoom Leiden
 
EscapeGame Leiden

RembrandtGame Leiden

In het voorjaar van 1633 maakte Rembrandt kennis met Saskia van Uylenburgh, een prachtige vrouw. Maar om deze bizon’dere vrouw te mogen trouwen, was het in die periode gebruikelijk om toch wel een ‘aanzienlijk bedrag in florijnen’ te hebben verdiend. Een vrouw die omringd is door wereldse types gaat natuurlijk niet zomaar trouwen met een schildersjongen uit Leyden.....

Aan jullie de eer om onze Leydse schildersjongen te helpen met het verdienen van voldoende florijnen, zodat hij zich daarna samen met Saskia van Uylenburgh in Amsterdam kan gaan vestigen om haar vervolgens ten huwelijk te gaan vragen.

Tijdens het programma worden de deelnemers verdeeld in kleinere teams van ongeveer 5 tot 7 personen en voorzien van een Game-tablet en houten koffer met elementen die bijdragen aan het oplossen van de diverse opdrachten. De teams verplaatsen zich van (Rembrandt)locatie naar (Rembrandt)locatie, in het centrum van Leiden. Locaties die de teams aandoen zijn uiteraard Rembrandt-gerelateerd en verbergen een mooi verhaal.

Weten jullie door het volbrengen van de opdrachten de codes te kraken om zo uiteindelijk voldoende florijnen te verdienen?

- Tijdsduur programma circa 2 1/2 uur

- Prijs € 39,00 p.p. 

- Minimaal 12 deelnemers

- Zeer geschikt om als teamuitje of bedrijfsuitje in te zetten