EscapeRoom Leiden
 
EscapeGame Leiden

E-Chopper Game Leiden

Een E-Chopper is een 100% elektrische chopper (scooter) met een stoer uiterlijk en een breed stuur, waarmee jullie in teamverband op pad gaan tijdens de E-ChopperGame Leiden.

Na een duidelijke instructie bij ons op locatie, scant 1 persoon van het team (de TeamCaptain) met zijn/haar smartphone een QR-code om de game te starten.

Tijdens het programma worden de deelnemers verdeeld in kleinere teams van 3-5 personen en naast de E-Chopper voorzien van een rugzak met game-elementen. Middels de Bizon Events Games-app op het device van de TeamCaptain, navigeren jullie van locatie naar locatie binnen een vaststaand gebied in Leiden en omgeving.

De E-Choppers zijn voorzien van een smartphone houder voor elk type smartphone, zodat je veilig en eenvoudig kunt navigeren. 

Om codes te vinden én te kraken dienen allerlei EscapeRoom-gerelateerde opdrachten te worden volbracht op de diverse locaties in Leiden. Hierbij kan worden gedacht aan breinkrakers, logi-puzzels, foto-opdrachten, etc.. Alléén het team dat deze elementen goed weet te combineren zal de meeste punten kunnen scoren en de competitie winnen.

- Tijdsduur programma circa 2 1/2 uur á 3 uur

- Prijs € 49,50 p.p. 

- Minimaal 6 / maximaal 10 deelnemers

Reserveer hieronder direct online jouw E-ChopperGame